Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Παλιά αξέχαστα παιχνίδια

Παρακολουθώντας τα σημερινά παιδιά, να βυθίζονται όλο και περισσότερο στη παθιασμένη ασθένεια των υπολογιστών, με παραπλανητικά και ύπουλα παιχνίδια, έρχονται στο νου μου τα τότε παιδικά παιχνίδια, όπου αλωνίζαμε τα σοκάκια του χωριού μας, παίζοντας διάφορα και ποικίλα παιχνίδια που δυστυχώς στα σημερινά μας παιδιά είναι εντελώς άγνωστα.
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο, με διάφορα παλιά παιδικά παιχνίδια.

Δείτε πιο κάτω παλιά ξεχασμένα παιχνίδια

"Γκανιές", ένα Σαντορινιό - Καμαριανό παλιό σχολικό παιχνίδι!

Η «Δωδεκάρα» ένα παλιό σχολικό παιχνίδι του Δημοτικού Σχολείου του καμαριού της Σαντορίνης, κλικ εδώ

Ένας αξέχαστος Δάσκαλος.... κλικ εδώ

Ξεχασμένα παλιά παιδικά παιχνίδια κλικ εδώ


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.