Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Εσπερινός από τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στα Φηρά της Σαντορίνης

Η μοναδική εκκλησία στη Σαντορίνη που είναι αφιερωμένη στους Τρεις Ιεράρχες, είναι το μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτιριακό συγκρότημα της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας και πρώην Επαρχείου Θήρας και ακόμη με πιο παλαιότερη ονομασία, στο Οικοτροφείο των Μαθητών του εξαταξίου Γυμνασίου Θήρας που είχε ιδρυθεί από τη Μητρόπολη Θήρας.
Ο εσπερινός έγινε σε κλίμα κατανυκτικό, από την μελωδική ομάδα των ιεροψαλτών βυζαντινής μουσικής της Μητροπόλεως
Θήρας.
Μετά τον εσπερινό, μοιράστηκε πανήγυρη από κοφτό μακαρονάκι με κρέας κοκκινιστό και ντόπιο κρασί.
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε τις βυζαντινές μελωδίες, από την μουσική κυψέλη των ιεροψαλτών της Σαντορίνης, από το αρχείο του Αρμενιστή
href="http://www.armenisths.blogspot.com/">Αρμενιστή Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.