Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Απρόσμενη αρχαιολογική ανακάλυψη στη Περίσσα της Σαντορίνης

Την Τρίτη 10.1.2012 στη Σαντορίνη, κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης του αποχετευτικού αγωγού  στην περιοχή της Περίσσας του Δήμου Θήρας ανακαλύφθηκε μεγάλη και υπέροχη ανάγλυφη μαρμάρινη ρωμαϊκή πλάκα με τις ανάλογες διαστάσεις: μήκος 1,82m, ύψος 91cm,  και πάχος 15cm πάχους, όπου απεικονίζει δύο ανδρικές μορφές, με τα ονόματα Μέλης και Χάρικλης, τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω από την ιστοσελίδα μας.


Εμείς και η Κοινωνία μας ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για την αποστολή του ανάλογου φωτογραφικού υλικού.
 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας


Εμείς και η Κοινωνία μας

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.