Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές για ένα σωστό πρωινό

Το σωστό και ισορροπημένο πρωινό είναι απαραίτητο για να ακολουθείτε μια διατροφή, λένε οι διαιτολόγοι. Αρκεί φυσικά να μην  κάνετε υπερβολές.
Ένα σωστό πρωινό πρέπει να περιέχει υδατάνθρακες, λιπαρά και πρωτεΐνη, ξεκαθαρίσουν οι διαιτολόγοι. Οι υδατάνθρακες λαμβάνονται από το ψωμί, λιπαρά και πρωτεΐνες αποκτάμε από το γάλα. Το καλύτερο είναι το πρωινό μας να τα περιέχει όλα αλλά
πάντα με μέτρο.

Οι ειδικοί συνιστούν να τρώμε κάθε πρωί τέσσερις κουταλιές της σούπας δημητριακά με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα ή ένα ποτήρι γάλα με δύο φρυγανιές με δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι ή το ίδιο μέλι απλωμένο σε μία φέτα ψωμί.
Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να ακολουθούν μία διατροφή, πρέπει να λαμβάνουν γεύματα πέντε φορές τη μέρα και πάντα σε κανονικές μερίδες.
 http://medicalnews.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.