Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Σούπερ γιοτ υπερίπτανται

cruiserΟ σχεδιαστής Phil Pauley βαρέθηκε τα υπερπολυτελή γιοτ που, λίγο πολύ, σχεδιάζονται με τον ίδιο εκκεντρικό τρόπο, επιδεικνύοντας παρόμοιες καινοτομίες. Προχώρησε λοιπόν ένα βήμα παραπέρα σχεδιάζοντας τη σειρά «Cruiser», που περιλαμβάνει ποικίλα μοντέλα, όπως ένα τεράστιο γιοτ με υδραυλικά χειριζόμενο κατάστρωμα κάτω από το οποίο θα μπορούν να διοργανώνονται πάρτι, ένα άλλο που θα μπορεί να καταδύεται, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε το μοντέλο που ανοίγοντας τα φτερά του θα ίπταται.
Τα σκάφη κατασκευάζονται μόνο κατόπιν παραγγελίας και κοστίζουν μια περιουσία ‒ ή και περισσότερες.
Μήπως ο Pauley θα έπρεπε να συζητήσει τις τρελές του ιδέες με κάποιο μηχανικό ή άλλο ειδικό πριν αρχίσει να τις υλοποιεί;


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.