Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Κατασκευή ξεπουπουλιάστρας

Το τελικό κόστος όλης αυτής της κατασκευής  ξεπουπουλιάστρας από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν στα 520 ευρώ. Θα μπορούσε να μου κοστίσει και πολύ λιγότερο αλλά ήθελα να γίνει συμφώνα με τα δικά μου στάνταρ και θέλω σαν μηχάνημα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα μηχανήματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο εμπόριο (κατά γενική ομολογία φίλων και γνωστών που την είδαν) και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό.


Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
email: nik.greek@yahoo.gr 


 http://www.ftiaxno.gr

 

Κλικ εδώ. Ξεπουπουλιάστρα ή αποπτιλωτήρας πουλερικών ή Plucker machine για τους αγγλομαθείς 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.