Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Είδος Πολυτελείας Σήμερα η Πολύτεκνη Οικογένεια!!!!

Πέρα από το έντονο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, σήμερα έρχεται να χαρακτηρισθεί ως είδος πολυτελείας η Πολύτεκνη Οικογένεια.....
Πέρα από τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας που διαμορφώθηκαν κατά τα τελευταία έτη, τώρα προστίθεται και ο φόρος πολυτελείας των τελών κυκλοφορίας του 2014.
Πολύτεκνοι που εξαπατήθηκαν από τις τότε αγορές αυτοκινήτων και με εφικτό κυβισμό σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες, τώρα καλούνται  να πληρώσουν τρομερά και μεγάλα ποσά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και του νέου φόρου πολυτελείας........

Το ερώτημα είναι, γιατί το μέτρο αυτό δεν το εφαρμόζουν από τις νέες αγορές 1.1.2014, έτσι ώστε να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος τι ακριβώς θα πρέπει συνειδητά να επιλέξει, καθώς επίσης και ποια ακριβώς είναι η διαφορά ενός πολυτεκνικού αυτοκινήτου από ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού, αλλά με περισσότερους ίππους υποδύναμης στις νέες τεχνολογίες;
Καλύτερα όμως είναι να δούμε και να ακούσομε το πιο κάτω βίντεο, από ένα πολύτεκνο οικογενειάρχη ο οποίος μίλησε "στον Ενικό" για την πλήρη απαξίωση που έχουν οι πολύτεκνοι από την Πολιτεία όπου και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους πολιτικούς καταθέτοντας μέρος των προβλήματων των πολυτέκνων, τονίζοντας παράλληλα ότι το κράτος τους αγνοεί παντελώς.
Στο τέλος τόνισε με την μέθοδο αυτή σύντομα θα ψάχνουμε να βρούμε παιδιά! αφού δεν θα υπάρχουν, και κατά συνέπεια, δεν θα υπάρχει αγάπη, δεν θα υπάρχει χαρά, αφού δεν θα υπάρχει ζωή.......
 Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.