Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Θεραπευτικό ρόφημα για διάφορες φλεγμονές του στόματος!

Θεραπευτικό ρόφημα για διάφορες φλεγμονές του στόματος! 
 Αν έχουμε πρόβλημα στην στοματική κοιλότητα (άφθες, πληγές κ.λ.π.) μπορούμε να ανακουφιστούμε με πλύσεις που μπορούμε να κάνουμε με αλατόνερο στο οποίο έχουμε προσθέσει 20 σταγόνες βάμματος Μύρου, σε μισό ποτήρι του νερού.
 Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε ένα ρόφημα που αποτελείται από Γεράνιο (5 μέρη), Φασκόμηλο (3 μέρη) και Θυμάρι (2 μέρη).
 Το παρασκευάζουμε ως έγχυμα ρίχνοντας ένα φλιτζάνι καυτό νερό σε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα. Το αφήνουμε 10 λεπτά σουρώνουμε και πίνουμε πριν από τα γεύματα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε φλεγμονές στόματος πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε μερικές φυτικές τροφές που είναι πλούσιες σε έλαια όπως τα καρύδια και τα φουντούκια ή περιέχουν τανίνη, διότι μπορούν να μας προκαλέσουν εξελκώσεις. 
Τέλος πρέπει να προσθέσουμε στην δίαιτά μας ξινά φρούτα, όπως καθαρισμένα μήλα και χυμό λεμονιού. Είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τα γλυκά και τροφές με γλυκαντικά.
 proionta-tis-fisis.info
Πηγή: newsitamea.gr
 http://kanapedatos.blogspot.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.