Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινά η διαδικασία της εφεδρείας, δημοσιεύθηκε η σχετική εγκύκλιος την οποία μπορείτε να δείτε

Ξεκινά η διαδικασία της εφεδρείας Σε εφαρμογή μπαίνει το καθεστώς προσυνταξιοδοτικής εφεδρείας για τους δημοσίους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου στο στενό και ευρύτερο τομέα, οι οποίοι θέλουν δύο χρόνια για να συνταξιοδοτηθούν.

Σε εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που δημοσιεύτηκε σήμερα αναφέρεται και το προσωπικό που θα τεθεί σε εφεδρεία από τους υπό κατάργηση και συγχώνευση δημόσιους οργανισμούς, οι οποίοι εάν δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία μεταφοράς του πρωσωπικού έως τα τέλη Νοεμβρίου τότε όλο το προσωπικό τους μπαίνει σε εφεδρεία και στους φορείς μπαίνει λουκέτο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εγκύκλιο

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ

Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΠΙΔΔ/Β.10 Ε.Ε./ 2 /οικ.22225/ 8 Νοεμβρίου 2011
ΘΕΜΑ: Εφαρμογή διατάξεων του άρθρου 34 του ν. 4024/2011 περί κατάργησης κενών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και εργασιακής εφεδρείας
 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ

 Στο τέλος της εγκυκλίου ακολουθούν τα πιο κάτω υποδείγματα εντύπων.
 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α’ και Β΄, ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Γ’, Υπεύθυνη Δήλωση
http://www.ethnos.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.