Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αποτρίχωση IPL laser

 Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα σχετικά με την μέθοδο αποτρίχωσης με IPL laser:

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα;


Αυτό εξαρτάται από τις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η φωτοθερμόλυση. Για παράδειγμα στο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί λίγες περισσότερες συνεδρίες γιατί η τρίχα στην περιοχή αυτή είναι ορμονικά μεταβαλλόμενη. Στο σώμα χρειάζονται περίπου οκτώ με δέκα θεραπείες. Στο μπικίνι ή τις μασχάλες (εξαρτάται πάντα από την πυκνότητα  και το χρώμα της τρίχας), μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα από τις πρώτες τέσσερις με πέντε θεραπείες.



Κάθε πόσο εφαρμόζεται η θεραπεία;


Στο πρόσωπο κάθε μήνα και στο σώμα κάθε δυόμισι μήνες. Αυτό γίνεται γιατί οι τρίχες πρέπει να βρίσκονται στην αναγενή φάση (1ο στάδιο τρίχας), όπου στο βολβό της τρίχας υπάρχει μέγιστη ποσότητα μελανίνης. Έτσι έχουμε μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας με αποτέλεσμα να έχουμε την καταστροφή της τρίχας.


Τι χρειάζεται να γνωρίζει η πελάτης πριν τη θεραπεία;


Καταρχήν πρέπει η αισθητικός να διαγνώσει το φωτότυπο του δέρματος. Ο φωτότυπος Ι- IV, δηλαδή άτομα ανοιχτόχρωμα με σκούρα τρίχα έως σταράτες επιδερμίδες με καστανή τρίχα είναι ιδανικές για φωτοθερμόλυση. Τα πολύ σκούρα δέρματα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Π' αυτό και η χρήση των συσκευών IPL επιβάλλεται να γίνεται από εξειδικευμένες αισθητικούς, οι οποίες γνωρίζουν τις παραμέτρους και τις δυνατότητες κάθε μηχανήματος, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο δέρμα, χωρίς οποιοδήποτε ερεθισμό.


Υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις;


>Είναι καλύτερα να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη

>Στα δέρματα που έχουν εκτεθεί πρόσφατα σε ηλιακή ακτινοβολία (ηλιοθεραπεία), θα πρέπει να αφήσουμε ένα χρονικό διάστημα αποχής από τον ήλιο, περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες, ώστε να απενεργοποιηθεί η μελανίνη και μετά να εφαρμοστεί η θεραπεία
>Δερματοπάθειες, όπως ψωρίαση, ύπαρξη φλεγμονής, έρπις.
>Χρήση φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία. 

http://bebeautiful-gv.blogspot.com/2011/01/ipl-laser.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.