Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Προσθήκη λεζάντας
Το Σάββατο 27/11 δημοσιεύσαμε το θέμα Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα

Δεν πιστεύαμε ότι είναι δυνατόν ανθρώπινες κυβερνήσεις να ψηφίσουν τέτοιους αντιανθρώπινους νόμους και να τους επιβάλλουν στους πολίτες τους.
Τελικά γελαστήκαμε. Η κατάσταση είναι χειρότερη από την επιστημονική φαντασία, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, και φαίνεται πεντακάθαρα η επικράτηση του Κράτους του Αντιχρίστου.
_______________________


Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερικη προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».
Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.

Εκαναν οτι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους.  
Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Οπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.

Οι συγκλητικοί που ψήφισαν υπέρ του S 510:
Akaka (D-HI)Alexander (R-TN)Barrasso (R-WY)......Baucus (D-MT)Bayh (D-IN)Begich (D-AK)Bennet (D-CO)Bingaman (D-NM)Boxer (D-CA)Brown (D-OH)Brown (R-MA)Burr (R-NC)Burris (D-IL)Cantwell (D-WA)Cardin (D-MD)Carper (D-DE)Casey (D-PA)Collins (R-ME)Conrad (D-ND)Coons (D-DE)Corker (R-TN)Dodd (D-CT)Dorgan (D-ND)Durbin (D-IL)Enzi (R-WY)Feingold (D-WI)Feinstein (D-CA)Franken (D-MN)Gillibrand (D-NY)Grassley (R-IA)Gregg (R-NH)Hagan (D-NC)Harkin (D-IA)Inouye (D-HI)Johanns (R-NE)Johnson (D-SD)Kerry (D-MA)Klobuchar (D-MN)Kohl (D-WI)Landrieu (D-LA)Lautenberg (D-NJ)LeMieux (R-FL)Leahy (D-VT)Levin (D-MI)Lieberman (ID-CT)Lincoln (D-AR)Lugar (R-IN)Manchin (D-WV)McCaskill (D-MO)Menendez (D-NJ)Merkley (D-OR)Mikulski (D-MD)Murray (D-WA)Nelson (D-FL)Pryor (D-AR)Reed (D-RI)Reid (D-NV)Rockefeller (D-WV)Sanders (I-VT)Schumer (D-NY)Shaheen (D-NH)Snowe (R-ME)Specter (D-PA)Stabenow (D-MI)Tester (D-MT)Thune (R-SD)Udall (D-CO)Udall (D-NM)Vitter (R-LA)Voinovich (R-OH)Warner (D-VA)Webb (D-VA)Whitehouse (D-RI)Wyden (D-OR)

Αυτοί που ψήφισαν κατά:

Bennett (R-UT)Bond (R-MO)Brownback (R-KS)Bunning (R-KY)Chambliss (R-GA)Coburn (R-OK)Cochran (R-MS)Cornyn (R-TX)Crapo (R-ID)DeMint (R-SC)Ensign (R-NV)Graham (R-SC)Hatch (R-UT)Hutchison (R-TX)Inhofe (R-OK)Isakson (R-GA)Kyl (R-AZ)McCain (R-AZ)McConnell (R-KY)Nelson (D-NE)Risch (R-ID)Roberts (R-KS)Sessions (R-AL)Shelby (R-AL)Wicker (R-MS)


Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνοταν ο νόμος S510 με συνολικές ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.
Εδω οι ψήφοι στην Βουλή http://clerk.house.gov/evs/2010/roll622.xml
Αναδημοσίευση eleftheri-epistimi.blogspot.com
http://anavaseis.blogspot.com/2010/12/2711.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.