Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τρώει λάμπες φωτός εδώ και 40 χρόνια!

Ένας Κινέζος άνδρας εδώ και 40 χρόνια τρέφεται με … λάμπες φωτός! Ναι, καλά διαβάσατε!
Ο 54χρονος Wang Xianjun, από την περιοχή Sichuan στην Κίνα, ισχυρίζεται ότι άρχισε να τρώει λάμπες όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών. Μέχρι σήμερα, υπολογίζει ότι έχει φάει περισσότερες από 1.500 λάμπες!
Ο Xianjun λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν καταλάθος είχε καταπιεί ένα μεγάλο κόκκαλο από ψάρι. Οι γόνεις του τότε ανησύχησαν ότι το κόκκαλο θα του προκαλούσε πόνο αλλά ο ίδιος δεν ένιωσε καθόλου ταλαιπωρία ή άβολα μέσα του.
Η εμπειρία του εκείνη, για έναν άγνωστο και περίεργο λόγο, τον έκανε να δοκιμάσει να καταπιεί ένα μικρό χοντρό κομμάτι από σπασμένο γυαλί. Ξανά, δεν κατάλαβε το παραμικρό!
«Καταλάθος κατάπια ένα κομμάτι από ένα μεγάλο κόκκαλο από ψάρι αλλά τίποτα δεν μου συνέβη», είπε. «Από περιέργεια, δοκίμασα να καταπιώ διάφορα κομμάτια από σπασμένα γυαλιά και επίσης τίποτα το περίεργο ή το ανησυχητικό δε μου συνέβη».
Σιγά σιγά, άρχισε να δοκιμάζει μεγαλύτερα κομμάτια από γυαλί ώσπου κατέληξε να τρώει ανενόχλητος, δίχως να τον επηρεάζουν, λάμπες φωτός!
Όταν ρωτήθηκε κάθε πότε τρώει και από μία λάμπα, απάντησε «συχνά, αλλά όχι κάθε μέρα. Συνήθως, μία λάμπα με ένα ποτήρι νερό για πρωινό».

http://weirdnews.gr/index.php/troi-lampes-fotos-edo-ke-40-chronia/
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Τρώει λάμπες φωτός εδώ και 40 χρόνια!

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.