Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ποδηλασία από τον Παραλιακό Πεζόδρομο του Καμαριού, έως τον Μονόλιθο της Σαντορίνης 26.5.2019

Την τελευταία Κυριακή του Μάη 2019 επέλεξε η ποδηλατική ομάδα της Σαντορίνης, να υλοποιήσει την ρομαντική της απόδραση, μέσα από τον παραλιακό πεζόδρομο της κοσμοπολίτικης του Καμαριού  της Σαντορίνης.
Μια μέρα ηλιόλουστη, αλλά και μια απέραντη και κάτασπρη θάλασσα που κυριαρχούσε από την απόλυτη ηρεμία που επικρατούσε στην περιοχή.
Αλλά και μια εν αγωνιώδη ημέρα, για όσους ήταν υποψήφιοι κατά τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Α΄ και Β΄ βαθμού, αλλά και για εκείνους που είχαν ενεργή δράση στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Όμως οι μικροί και μεγάλοι φίλοι και λάτρεις της ποδηλασίας, απόλαυσαν την μέρα αυτή, με μια διαδρομή από την αρχή της παραλίας του Καμαριού μέχρι και τον Μονόλιθο της Σαντορίνης.
Η ποδηλασία είναι και αυτή ένα άθλημα με ανερχόμενη ανοδική τάση.
Άλλοι χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άλλοι ως μέσο ψυχαγωγίας, και άλλοι ως μέσο άθλησης για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι το απολαμβάνουν και μέσα από αυτό βελτιώνουν την σωματική, την ψυχική, αλλά και την πνευματική τους κατάσταση και συμβάλει στην γενική ευεξία τους.
Από την ποδηλατοβόλτα της  ημέρας αυτής, αλλά και το μήνυμα που βγαίνει για το νησί της Σαντορίνης, είναι η απαραίτητη δημιουργία ποδηλατοδρόμων, αλλά και την δημιουργία πεζοδρομίων σ΄ όλους τους δρόμους του νησιού, αφού καθημερινά βλέπουμε πολυάριθμοι επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού να διέρχονται με κάθε κίνδυνο το κορεσμένο οδικό δίκτυο της πανέμορφης Σαντορίνης.
Είναι έργα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της τουριστικής προβολής του τόπου.
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες του αγώνα μέσα  από το αρχείο της ιστοσελίδας μας. 
Δείτε το βίντεο!!!
  Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για την ποδηλασία στη Σαντορίνη

http://www.cyclingsantorini.gr/

Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη




























Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για την ποδηλασία στη Σαντορίνη

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.