Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Φυσικό Σπιτικό Ρόφημα Που Καθαρίζει Τις Αρτηρίες Και Προστατεύει Από..

Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και οι φραγμένες αρτηρίες είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα υγείας, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, το οποίο είναι πολύ ανησυχητικό. 
Αυτές οι καταστάσεις είναι ο κύριος λόγος για διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα και μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή.
 Αυτό μπορεί να συμβεί σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου, νέους και ηλικιωμένους, άνδρες και γυναίκες.
Το χειρότερο είναι ότι ο κύριος λόγος πίσω από τις φραγμένες αρτηρίες και τα υψηλά επίπεδα LDL χοληστερόλης είναι η φτωχή και ανθυγιεινή διατροφή. Όλοι τρώμε πάρα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, φορτωμένα με ανθυγιεινά λίπη και εξευγενισμένα σάκχαρα, βλάπτοντας εν αγνοία μας τον οργανισμό μας ανεπανόρθωτα. Αυτές οι επιβλαβείς ουσίες καταλήγουν στις αρτηρίες μας, δημιουργώντας και προκαλώντας θρόμβους που τελικά οδηγούν σε εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το υπερβολικό κάπνισμα, η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η παχυσαρκία, η μεγάλη περιφέρεια μέσης, ο υποθυρεοειδισμός και ο διαβήτης αποτελούν παράγοντες που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο για τέτοιες καταστάσεις. Αν θέλετε να αποφύγετε καρδιαγγειακά νοσήματα, πρέπει να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής άμεσα.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι γενετικοί παράγοντες που είναι πέρα από τον έλεγχό σας και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’αυτό, εκτός από την προσπάθειά σας να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο υγιείς. Διατηρώντας τις αρτηρίες σας απαλλαγμένες από θρόμβους είναι ζωτικής σημασίας, επειδή όταν η πλάκα συσσωρεύεται στα εσωτερικά τοιχώματα, οι αρτηρίες φράσσονται και εμποδίζουν τη ροή του αίματος.
Εάν η ζημιά έχει ήδη γίνει, μην ανησυχείτε, δεν είναι πολύ αργά. Μπορείτε ακόμα να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να παραμείνετε υγιείς, ακολουθώντας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μια συνταγή για ένα καταπληκτικό σπιτικό ρόφημα που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να προστατευθείτε από καρδιαγγειακές παθήσεις.
Ένα μόνο φλυτζάνι αυτού του ποτού είναι αρκετό για να σας κάνει να νιώσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Η προετοιμασία είναι πραγματικά απλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά άμεσα διαθέσιμα υλικά και 5 λεπτά από τον χρόνο σας.

Τι Θα Χρειαστείτε:
  • 2 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (πιπερόριζα)
  • 1 φλυτζάνι πλυμένες σταφίδες
  • 4 κ.γλ. πράσινο τσάϊ
  • 1 λίτρο νερό
  • 2 κ.σ. μέλι

Παρασκευή
  • Σε μία κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους βάλτε το νερό, προσθέστε τις σταφίδες και αφήστε το να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
  • Μετά από 10 λεπτά, κατεβάστε το από τη φωτιά και προσθέστε το πράσινο τσάϊ, το μέλι και το τζίντζερ.
  • Μόλις τελειώσετε, κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και τυλίξτε το με ένα ζεστό μάλλινο ύφασμα.
  • Αφήστε το στην άκρη όλη νύχτα ή για τουλάχιστον 8 ώρες και στη συνέχεια στραγγίξτε το νερό.

Δοσολογία
Πιείτε 150-200ml αυτού του ποτού, 2 φορές την ημέρα, πριν από κάθε κυρίως γεύμα και σύντομα θα παρατηρήσετε θαυμάσια αποτελέσματα. Αναρωτιέστε πιθανώς γιατί αυτό το ρόφημα είναι τόσο αποτελεσματικό ενάντια στις φραγμένες αρτηρίες. Εάν δεν το γνωρίζατε, οι σταφίδες είναι άφθονες τόσο σε διαλυτές όσο και σε αδιάλυτες ίνες, κάλιο και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για την καρδιά σας. Οι ίνες συμβάλλουν επίσης στην προώθηση έκκρισης της χολής και στην τόνωση της καύσης της χοληστερόλης.
*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
 http://newsone.gr
 *Οι πληροφορίες που περιέχονται  έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. 
Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. 
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.