Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα Παιδιατρικής στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σαντορίνης Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά
Η ημερίδα αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Θήρας, ενώ επιστημονική υπεύθυνη είναι η κα Ελευθερία Ρώμα, Ομότιμος Καθηγήτρια Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι
έφηβοι και για τα οποία πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένοι γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και όλοι οι πολίτες.
Θα γίνουν οι ακόλουθες ομιλίες:
– Η διατροφή του παιδιού: Θεμέλιος λίθος της υγείας για όλη τη ζωή του
Ελευθερία Ρώμα-Γιαννίκου, ομ.Καθηγήτρια Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική Διευθύντρια Παιδογαστρεντερολογικού Τμήματος Παίδων «Μητέρα».

– Εμβόλια: Απαραίτητη παρέμβαση για την πρόληψη νοσημάτων
Καλλιόπη Καραμολέγκου, Παιδίατρος, τ. Δ/ντρια ΕΣΥ της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», Msc Δημόσιας Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

– Αλλεργία: Μία νόσος με πολλά πρόσωπα
Αικατερίνη Συρίγου, Συντονίστρια Διευθύντρια Αλλεργιολογικού Τμήματος «Παίδων και Ενηλίκων», Γενικό Νοσοκομείο ΝΘΑ Αθηνών «Η Σωτηρία».

– Αρθρίτιδες στην παιδική ηλικία
Ρουμπίνη Σμέρλα, Παιδορευματολόγος, Πανεπιστημιακή Υπότροφος Α΄Παιδιατρικής Κλινικής, Πανεπιστημίου Αθηνών.


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.