Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση από την Τοπική Κοινότητα Έξω Γωνιάς του Δήμου Θήρας για την στάθμευση των οχημάτων

Από την Τοπική Κοινότητα της Έξω Γωνιάς του Δήμου Θήρας έχουμε την πιο κάτω σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναφέρει τα εξής: 
Παρακαλούνται οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνται ή σταθμεύουν στον εσωτερικό αυτοκινητόδρομο του χωριού μας από την Εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους προς το Πτωχοκομείο να μην αγνοούν την οδική σήμανση που ήδη υπάρχει για την απαγόρευση στάθμευσης και τη διέλευση οχημάτων
μεγάλου βάρους ή διαστάσεων. 
Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα αυτά λήφθηκαν γιατί πρέπει ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση ασθενοφόρου στο Πτωχοκομείο και γιατί το οδόστρωμα έχει μειωμένη ανθεκτικότητα λόγω των υπόσκαφων της περιοχής,  φυσικά δε και για την εξυπηρέτηση αυτών των ιδίων των διακινούμενων
Σημειώνεται ότι για τα ληφθέντα μέτρα  έχει γνωμοδοτήσει ομόφωνα θετικά η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θήρας με την αριθ. 11/2015 απόφαση της 19-1-2015
Επειδή παρά την υφιστάμενη σήμανση, κατά την τρέχουσα περίοδο, υποβάλλονται έντονα παράπονα και δημιουργούνται δυσμενή σχόλια, θα εκτιμήσουμε την κατανόηση των οδηγών και ενημερώνουμε αυτούς ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ζητήσουμε όπως επιληφθούν συστηματικά του θέματος οι Αστυνομικές Αρχές.
 Ο Πρόεδρος
Σαλίβερος Παρασκευάς 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.