Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ιδού η λίστα της διαθεσιμότητας

Ιδού,idouΑντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας τουλάχιστον 8.500 δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 12.500 διαθεσιμοτήτων μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τα σχετικά στοιχεία που απεστάλησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποτελούν το μπούσουλα.
Μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα πρέπει να εξειδικευθούν οι θέσεις, ειδικότητες, διευθύνσεις που θα καταργηθούν και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν εκδοθεί οι
τελικοί κατάλογοι, ονομαστικοί πλέον, με το προσωπικό που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και, ενδεχομένως, αντιμετωπίσει το φάσμα της απόλυσης. 
Σύμφωνα με πίνακα που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή, πλην των 3.000 δημοτικών αστυνομικών, η διαθεσιμότητα των οποίων έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός Σεπτεμβρίου θα τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας 1.500 εργαζόμενοι στην Υγεία, μεταξύ των οποίων και 280 ιατροί προερχόμενοι από τα πρώην νοσοκομεία του ΙΚΑ, άλλοι τόσοι διοικητικοί από πανεπιστήμια και ΤΕΙ, 600 εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και τους φορείς του Υπ. Εργασίας, εκ των οποίων οι 250 από τον ΟΑΕΔ, 500 πολιτικοί υπάλληλοι του Υπ. Άμυνας, ενώ βαρύς θα είναι ο πέλεκυς για τους αποφοίτους υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Λύκειο), οι οποίοι μπαίνουν στο στόχαστρο της διαθεσιμότητας και, λόγω χαμηλών προσόντων, δύσκολα θα αποφύγουν την τελική απόλυση μετά την παρέλευση του 8μήνου διαθεσιμότητας.
Εκτός κινητικότητας μένει το ένστολο προσωπικό ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα κριτήρια που θα υιοθετηθούν προκειμένου να κριθεί ποιοί εργαζόμενοι θα τεθούν σε κινητικότητα.
Από πού θα προέλθουν οι 9.820 διαθέσιμοι του Σεπτεμβρίου
Υπουργεία Στόχοι Σεπτεμβρίου  2013
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ1.500 Μόνιμο διοικητικό προσωπικό ΑΕΙ-ΤΕΙ 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ3.000
Δημοτικοί Αστυνομικοί 
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 500
Πολιτικό προσωπικό Ιδ. Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΥΓΕΙΑΣ1.500
νοσηλευτικό, διοικητικό, παραϊτρικό προσωπικό και 280 ιατροί του ΙΚΑ 
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 500
αδιευκρίνιστης προέλευσης 
ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 600
250 από ΟΑΕΔ, 200 από ΙΚΑ, 70 ΟΑΕΕ, 30 ΕΤΑΑ, 30 ΟΓΑ, 20 κεντρικές υπηρεσίες 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ400
προσωπικό Δευτεροβάθμιας – Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 500
250 από διευθύνσεις Πολιτισμού, 100 από Αθλητισμού, αδιευκρίνιστο υπόλοιπο 
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΔΙΚΤΥΩΝ 750
Μηχανικοί, διοικητικοί και άλλο προσωπικό για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών θα μετακινηθεί στις Περιφέρειες
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 130
Δ.Ε – Υ.Ε από όλες τις ειδικότητες
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ100
μένει να εξειδικευθούν
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ100
εργαζόμενοι ΕΟΤ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 100
Κατάργηση κλάδων και ειδικοτήτων
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ2 0
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, 50
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 50
23 Υ.Ε – 26 από ΣΧΟΠ  Γ.Γ. Αιγαίου 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 20

 - Πηγή: Matrix24

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.