Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Οζονοθεραπεία - τα Θετικά και τα αρνητικά

Το ιατρικό όζον αποτελείται από ένα μίγμα καθαρού οξυγόνου (Ο2) και καθαρού όζοντος (Ο3) σε ένα εύρος συγκεντρώσεων που κυμαίνεται από 1-100μgr/cm3 (0.05%-5% κ.ο)


Tώρα εκτός απο φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις, εναλακτικές και προφυλακτικές ιατρικές μεθόδοι θεραπείας χρησιμοποιούνται ευρέως απο τους γιατρούς όλου του κόσμου.
Μιά απο τις πιό φυσικές και πιό αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας που προσφέρει η σημερινή ιατρική είναι η οζονοθεραπεία.

Η οζονοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη πάνω από πενήντα χρόνια.
Χάρη στην οζονοθεραπεία σήμερα μπορούμε να θεραπεύσουμε πολλές ασθένειες που στο παρελθόν δεν ήταν αυτό εφικτό.

Προφυλάσσει απο ασθένειες όλων τον ειδών και επιρεάζει με επιτυχία την εξέλιξη της ασθένειας.

Διορθώνει και κάνει καλύτερη την κατάσταση του οργανισμού, αυξάνει τις προστατευτικές του δυνάμεις και έτσι δυναμώνει κατά πολύ το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η οζονοθεραπεία έχει αντιβακτηριδιακή, αντιιοτική και αντιμυκητική δράση.

Δουλεύει θαυμάσια σαν υποξικό και σαν αποτοξινοτικό, αφαιρόντας απο τον οργανισμό όλες τις χημικές ουσίες που προέρχονται απο το περιβάλλον ή απο διάφορες καταχρήσεις.

Δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και ούτε παρενέργειες.

Ο οργανισμός το δέχεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με την οζονοθεραπεία μιώνεται κατα σημαντικά το στάδιο αναπηρίας των ασθενών μας.

Μιά απο τις πιο σημαντικές χρήσεις του οζόν είναι στο ότι συμβάλλει στη μείωση λήψης φαρμάκων που λαμβάνουν οι ασθενείς, π.χ. κάνει να μειωθεί η δόση ινσουλίνης που χρειάζεται στους διαβητικούς ασθενείς και την δόση κορτιζόνης που χρειάζεται σε πολλές χρόνιες ασθένειες, μειώνοντας έτσι την χρήση βλαβερών φαρμάκων και μαζί τις ανεπιθύμητες ενέργειες τους.

Χρησιμοποιήτε για την θεραπεία καθε λογής λοίμμωξης, και κατά του βρογχικού άσθματος και αλλεργιών.

Bοηθά στις διαταραχές του κυκλοφοριακού συστήματος, στην αθηροσκλήρωση, στον διαβήτη, στα τραύματα, στη γάγγραινα, στη σεξουαλική ανικανότητα και σε πολλές άλλες παθήσεις.

Πολλοί γιατροί στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και σε άλλες χώρες, έχουν δηλώσει ότι σύμφωνα με την κλινική τους πείρα, το όζον συρρικνώνει τους όγκους.
Βοηθά ασθενείς με Aids, διότι αυξάνει την παροχή οξυγόνου προς τα κύτταρα, και έτσι συμβάλλει στην καταστροφή ιών και βακτηριδίων, κυρίως στο αίμα.

To Όζον βοηθά τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας προσφέροντας τους μακροζοϊα, και τους κάνει να νιώθουν πιο νεαροί και πιο ενεργητικοί.

Σήμερα χάρη στην οζονοθεραπεία μπορούμε να ελπίζουμε για ενα καλύτερο αύριο στον τομέα της ιατρικής αποκατάστασης και θεραπείας!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ

Η μοναδική επικίνδυνη για τον άνθρωπο εξωτερική δράση του όζοντος είναι η τοξική επίδρασή του στο αναπνευστικό επιθήλιο , γι αυτό και σε κάθε ιατρική εφαρμογή πρέπει να αποφεύγεται η εισπνοή του.
Επιμέλεια : Γιώργος Καλτσίδης Ρούσος
http://www.enallaxnews.gr/news/6/Ygeia/26675/ozonotherapeia-ta-thetika-kai-ta-arnitika/

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.