Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Tα Γκολ του Πανθηραϊκού στο παιχνίδι με την Ίο 21.11.2010

Δείτε το βίντεο


ΙΟΣ - ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο 1-4 PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Πανθηραϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων επικράτησε με σκορ 1-4 της Ίου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.Τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Ίου, η οποία δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο της Σαντορίνης.
Η ομάδα μας μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού δημιουργώντας σημαντικές στιγμές μπροστά από την εστία της Ίου με κυριότερη αυτή του 10oυ λεπτού όταν ο  ΚΕΛΙΔΗΣ Γιώργος  με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.Ο χρόνος κυλούσε και ο Πανθηραϊκός δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα της Ίου, που ήταν καλά οργανωμένη και έτσι οι παίκτες του Πανθηραϊκού επιχειρούσαν μακρινά κυρίως σουτ.Στο 39' ο Πανθηραϊκός κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Τάσος.O τερματοφύλακας της ομάδας μας ήταν ψύχραιμος και έγραψε έτσι το 0-1.Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΕΚΑ Γκεν με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Βολικάκη και έκανε έτσι το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και έφτανε πλέον πιο έυκολα στην περιοχή της Ίου.Έτσι ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 0-4 με γκολ του ΔΑΜΙΓΟΥ Παντελή και ΚΕΛΙΔΗ Γιώργου στο 55' και 60' αντίστοιχα.Μάλιστα λίγο αργότερα ο ΚΕΛΙΔΗΣ λίγο έλειψε να κάνει το 0-5 αφού  με φοβερό σουτ από πολύ μακριά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βολικάκη.
Πανθηραϊκός: (ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Τάσος(Τ), ΣΟΥΑΝΗΣ Γιώργος, ΜΠΕΚΡΗΣ Αρτέμης, ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ Απόλλωνας, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λούκας, ΝΟΜΙΚΟΣ Βαγγέλης(62' ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Κώστας), ΠΕΚΑ Γκεντιάν(67' ΤΑΡΤΑΝΗΣ Κώστας), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Πέτρος, ΚΕΛΙΔΗΣ Γιώργος, ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Ηλίας (C), ΔΑΜΙΓΟΣ Παντελής(84' ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Γιώργος).
Αναπληρωματικοί: ΛΥΓΝΟΣ Λευτέρης(Τ), ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Κώστας, ΤΑΡΤΑΝΗΣ Κώστας, XAΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Μάρκος, ΣΟΡΩΤΟΣ Ματθαίος, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Γιώργος

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.