Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασανΤα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασαν
Το ρεκόρ για τα μακρύτερα νύχια του κόσμου κατείχε (έως Φεβρ. 2009) η Lee Redmond, από το Salt Lake City των ΗΠΑ. Η γυναίκα αυτή είχε να κόψει τα νύχια της από το 1979, με αποτέλεσμα να έχουν συνολικά μήκος 8,5 μέτρα, με το μεγαλύτερο αυτών να έχει μήκος 87 εκατοστά σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία του επίσημου βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες.
Δυστυχώς, αλλά και ευτυχώς μέσα στην ατυχία της η Redmond είχε ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή της. Το ατύχημα αυτό όμως της στοίχισε το σπάσιμο των νυχιών της και επομένως το χάσιμο του παγκόσμιου ρεκόρ.
Ακολουθούν φωτογραφίες της γυναίκας αυτής καθώς και ένα βιντεάκι.  • Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασαν
  • Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασαν
  • Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασαν
  • Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο έσπασαν
Πηγή: "Otherside"

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.