Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Μαρμελάδα φράουλα

Υλικά
2 κιλά φράουλες
1 1/2 κιλό ζάχαρη
χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε τις φράουλες. Τις κόβετε στη μέση και τις βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Ξαφρίζετε και προσθέτετε την ζάχαρη και το χυμό των λεμονιών. Αφήνετε τη μαρμελάδα να βράσει για 15' λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και στη συνέχεια την αφήνετε να μείνει 12- 24 ώρες για να βγάλει όλα τα υγρά. Την άλλη μέρα την ξαναβράζετε μέχρι να δέσει ανακατεύοντας συνεχώς.
Όπως είναι ζεστή θα τη βάλετε σε αποστειρωμένα βάζα και θα τα κλείνετε αμέσως.
[Πηγή]: http://www.fatsimare.net

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.