Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Τα μεγαλύτερα μουστάκια του κόσμου

 to_megalitero_moustaki_tou_kosmou0 62χρονος Mohammed Rashid από την Τουρκία έχει γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες σαν ο άνθρωπος με το μακρύτερο μουστάκι του κόσμου. Ο Rashid δεν έχει κόψει το μουστάκι του εδώ και δέκα χρόνια με αποτέλεσμα το μήκος του να έχει φτάσει το ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά! Αυτή την περίοδο γυρνάει τον κόσμο παρουσιάζοντας το μουστάκι του και χρεώνοντας πέντε δολάρια όποιον θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του, προκειμένου να εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο τα έξοδα της περιοδείας του.
http://www.liako.gr/anexigito/unknown-mystery/205-world-record.html
Ο συγκεκριμένος κύριος από την πόρτα μου δεν χωράει να περάσει…
Παλικάρι μου, κρίμα που δεν έχω αδερφή να σου δώσω να την κάνεις ευτυχισμένη…
Όχι δεν φοράει κανένα καπέλο0-σκούφο κλπ. Είναι 100% φυσικό!
Να πετάμε μπαλάκια να δούμε ποιος θα το περάσει μέσα από τον κύκλο…
Άντε να τον έχεις πατέρα αυτόν τώρα και να πηγαίνει στο καφενείο έτσι…
Αντι για μαγουλάκια…
Α! Τι πάθατε όλοι;! Μόδα είναι;
Μια άλλη εκδοχή του Άγιου Βασίλη…
Καλλιτέχνης ο άνθρωπος!!
Μα πώς το κάνετε αυτό; Θέλω κι εγώ!
Ευτυχώς στο στρατό τώρα ξυρίζονται…
Στριφτό τσιγάρο, τώρα και στριφτό μουστάκι…
Ο ίδιος καλλιτέχνης (δεν μπορούμε νε συνέλθουμε από το σοκ..)
Εταιρεία απολυμάνσεων για μουστάκια υπάρχει;


i

http://www.gelame.gr/index.php/funny-photos/%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.