Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Ψηλότερος και ο κοντότερος Άνθρωπος του Κόσμου

Ο ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ Και ο κοντότερος Άνθρωπος του Κόσμου
Ο ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ Και ο κοντότερος Άνθρωπος του Κόσμου
συναντήθηκαν! Ο πρώτος ονομάζεται Bao Xishun και ο δεύτερος He Pingping. Το ύψος του Bao είναι 2,40 μέτρα και του He έιναι 73 εκατοστά! Δηλαδή ο πρώτος είναι 3 φορές ψηλότερος!

Κάτι πρέπει να έχει η διατροφή εκεί στην Κίνα για να βγάζουν τέτοια κινητά και τέτοιους ανθρώπους. Λέτε να φταίει το ρύζι?

http://odys-online.blogspot.com/2007/07/blog-post_15.html

Δείτε το βίντεο




Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου
Ο 27χρονος Κινέζος Ζάο Λιάνγκ με ύψος 2,46 μέτρα είναι υποψήφιος για τον τίτλο του ψηλότερου εν ζωή ανθρώπου στον κόσμο, αφού είναι μόλις 10 εκατοστά ψηλότερος από τον μέχρι τώρα κάτοχο του τίτλου αυτού, ο οποίος ονομάζεται Μπάο Ζισούν (που βλέπουμε στις φωτογραφίες), είναι επίσης Κινέζος, 57 χρονών και έχει ύψος 2, 36 μέτρα. Το μόνο που μένει για να πάρει τον τίτλο ο Ζάο είναι να αναγνωριστεί το ρεκόρ του από τους εκπροσώπους των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness.
Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου
Το μεγαλοπρεπές ανάστημα του Ζάο Λιάνγκ μετρήθηκε από τους γιατρούς που κλήθηκαν να τον εγχειρήσουν σε νοσοκομείο της πόλης Τιανζίν, αφού ο πανύψηλος αυτός άνθρωπος υπέφερε μέχρι σήμερα λόγω τραυματισμού που τον ανάγκασε να τερματίσει άδοξα την σταδιοδρομία του στο μπάσκετ πριν από μια δεκαετία και να μείνει άνεργος έως το 2006, όπου έπιασε δουλειά σε ένα τσίρκο, κάνοντας τον ταχυδακτυλουργό και παίζοντας σαξόφωνο και φλάουτο. Ευτυχώς οι γιατροί δήλωσαν πως μετά από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη και ήταν επιτυχής, ο Ζάο θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει χωρίς προβλήματα έπειτα από ανάρρωση περίπου δύο μηνών.
Τέλος, παρόλου που οι γονείς του έχουν μέσο ύψος, ο γιος τους βγήκε αρκετά ψηλός, γεγονός που προβληματίζει και τους ίδιους τους γονείς. Όσων αφορά το μεγαλύτερο ρεκόρ ύψους για άνθρωπο που έχει ποτέ καταγραφεί, σύμφωνα με τα ρεκόρ Guiness, το κατείχε ο Αμερικανός Ρόμπερτ Ουάντλοου (1918-1940) με ύψος 2,72 μέτρα.
 http://www.otherside.gr/2009/04/tallest-man-in-the-world/#ixzz16mMcoM2N
Robert Pershing Wadlow, USA world's tallest man
Ο κύριος Robert ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος που έζησε ποτέ
http://www.pestaola.gr/world-tallest-man-and-other-people/

Ο Robert Wadlow Ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο, καταγεγραμμένος και στο Βιβλίο Guinness.
Λίγο πριν το θάνατό του, ζύγιζε λίγο περισσότερο από 222 κιλά. Τα ρούχα του, για να ραφτούν, χρειαζόντουσαν τρεις φορές την ποσότητα του υφάσματος που χρειάζονταν τα κανονικά ρούχα και τα παπούτσια του ήταν τόσο μεγάλα που στοίχιζαν τότε 100 δολάρια το ζευγάρι, πολλά λεφτά για την εποχή του 1930.
Ο πατέρας του Robert χρειάστηκε να μετατρέψει το οικογενειακό τους αμάξι, βγάζοντας το μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού έτσι ώστε να μπορεί ο Robert να καθίσει στο πίσω κάθισμα και να τεντώσει τα πόδια του μπροστά!

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.