Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 0 , Σάββατο 27.11.2010

Superleague: Ντέρμπι... ανισοτήτων στο ΟΑΚΑ

Στο τέλος δείτε το βίντεο 

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (Σάββατο, 19.30 - Nοva) δεσπόζει του προγράμματος του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague.
Πρόκειται για ένα ματς που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ντέρμπι... ανισοτήτων, μιας και οι δύο ομάδες προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα, που φυσικά έχουν δημιουργήσει στις τάξεις τους και την αντίστοιχη ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός, μετά από τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη, είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία και μάλιστα με 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από αλλεπάλληλα ανεπιτυχή αποτελέσματα και, κυρίως, κακές εμφανίσεις που έχουν αυξήσει την εσωτρέφεια στους κόλπους της.
Αυτονόητο, βέβαια, ότι και οι δύο ομάδες δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η ΑΕΚ για να μειώσει στους 5 βαθμούς την απόσταση και να διατηρήσει ελπίδες τίτλου και ο Ολυμπιακός για να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα τελευταία νέα των δύο μονομάχωνΑΕΚ:
H ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραμένει... γρίφος.Άλλωστε, ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη κι όταν δεν είχε πολλές επιλογές λόγω τραυματισμών… μπέρδευε την «τράπουλα». Μανωλάς ή Νασούτι δίπλα στον Δέλλα και Μάκος ή Γκέντσογλου δίπλα στον Ντιόπ, τα… δύο διλήμματα του Ισπανού τεχνικού.
Η παρακάτω πρόβλεψη, λοιπόν, για την 11άδα της Ένωσης είναι παρακινδυνευμένη: ο Σάχα (αφού προπονήθηκε την Παρασκευή) κάτω από τα γκολπόστ, ο Γιάχιτς στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λαγός στο αριστερό και στο κέντρο της άμυνας σίγουρα ο Δέλλας και ένας εκ των Νασούτι-Μανωλά. Στα χαφ θα παίξει ο Ντιόπ και δίπλα του θα έχει, είτε τον Μάκο, είτε τον Γκέντσογλου, ενώ η τριάδα μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Νίκο Λυμπερόπουλο, θα είναι πιθανότατα -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Μπερνς, Σκόκο και Λεονάρντο.
Ολυμπιακός: Το υπόλοιπο πρόγραμμαΤην Κυριακή, στο "κυρίως πιάτο" του προγράμματος της 12ης αγωνιστικής, τα βλέμματα στρέφονται κατά κύριο λόγο στην Κέρκυρα, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία στο τρίποντο, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.