Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μακαρόνια με τόνο και ελιές

Υλικά
1 πακέτο Πένες ή βίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο,2 σκελίδες σκόρδο,
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένο10 ελιές πράσινες, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες1 κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες1 κουταλάκι φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη1 κουταλάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο βασιλικό2 κονσέρβες τόνο, στραγγισμένες½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένοαλάτι, πιπέριΕκτέλεση
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, το κρεμμύδι και το σέλινο. Προσθέτετε τις ελιές και τις ντομάτες, και σιγοβράζετε για περίπου 15 λεπτά.Στραγγίζετε τον τόνο από το λάδι του, τον ρίχνετε στην σάλτσα μαζί με τη ρίγανη και το βασιλικό, αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για άλλα 5 λεπτά.Εν τω μεταξύ, βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα στραγγίζετε, τα περιχύνετε με την σάλτσα, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.

[Πηγή]: http://www.fatsimare.net

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.