Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Κακαβιά (Ψαρόσουπα)

1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια,
όσο μεγαλύτερη ποικηλία τόσο πιο νόστιμη θα γίνει η κακαβιά μας, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι

-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια

-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιό πάνω από τα ψάρια

-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά

-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.