Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Ξεκινά η Kατασκευή του ΤΕΕ (ΕΠΑΛ) Θήρας

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων και το Επαρχείο Θήρας με ιδιαίτερη ικανοποίηση Ανακοινώνει ότι μετά από μεθοδευμένη και συστηματική προσπάθεια επτά (7) ετών, Δημοπράτησε το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΕ (ΕΠΑ.Λ)  ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ», την 31/8/2010 στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Κυκλάδων, με Δημόσιο Διαγωνισμό και Προϋπολογισμό 7.020.000,00€ (με ΦΠΑ).

Σήμερα 26-11-2010 ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάϊλας και η εταιρεία «ΚΑΣΤΩΡ ΑΕ» υπέγραψαν  την εργολαβική Σύμβαση με το ποσό  των 4.231.918€ με ΦΠΑ 16%.

 Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει:
1)Την κατασκευή των απαιτούμενων κτηριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση του ΤΕΕ Θήρας.

2)Οι κτηριακές εγκαταστάσεις θα κατασκευασθούν σε οικόπεδο επιφάνειας 9.020,12τμ και η συνολική δόμηση θα ανέλθει σε 4.637,53τμ.

3)Το κτηριακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει 21 αίθουσες διδασκαλίας, χώρους διοίκησης, βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων και βοηθητικούς χώρους.

4)Στον αύλειο χώρο θα δημιουργηθούν μεγάλα επίπεδα τμήματα, υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϋ καθώς επίσης και χώροι στάθμευσης.
Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 24 μηνών από την υπογραφή της σύμβαση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας για ένα έργο εξαιρετικής σημασίας για το νησί μας που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών, θα βελτιώσει τις κτηριακές υποδομές στον τομέα της εκπαίδευσης και θα αναβαθμίσει την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο νησί μας, να ευχαριστήσουμε, όλους ανεξαιρέτως, όσους συνέβαλαν σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ
 
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.