Περιγραφή
Ένα πολύ νόστιμο και υγιεινό πιάτο. *κατάλληλο για βίγκανςΣυστατικά
- 2 μανιτάρια πορτομπέλο
- 100 γρ. φρέσκο σπανάκι, καλά πλυμένο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδελίτσες
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο
- μαύρες ελιές κομμένες σε ροδελίτσες
- Ντρέσσινγκ με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο
Οδηγίες
- Αφαιρούμε τη βάση του μανιταριού.
- Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά λάδι στο τηγάνι.
- Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και σωτάρετε για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Γεμίζουμε κάθε μανιτάρι με μία κουταλιά από το μίγμα με το σπανάκι.
- Τοποθετούμε τα μανιτάρια πάνω σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού με τη βινεγκέρ μπαλσάμικου.[Πηγή]: www.vegalicious.org