Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Ποδηλατική Συνάντηση στην Σαντορίνη .


Ευχαριστούμε θερμά την αγαπημένη μας ιστοσελίδα  http://www.cyclingsantorini.gr  για τις ενεργές της  και ζοφερές δραστηριότητες στο τομέα της ποδηλατοδρομίας, και της ευχόμαστε ακόμη καλύτερες επιτυχίες. 

Απολαύστε την 2η Ποδηλατική Συνάντηση στην Σαντορίνη


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Ποδηλατική Συνάντηση στην Σαντορίνη .
Σπουδαία μέρα για την Σαντορίνη και για την ποδηλασία αυτή η Κυριακή 28/11/2010!
Ο Ποδηλατικός  Όμιλος  Σαντορίνης παίρνει σιγά ,σιγά σάρκα και οστά !
Ποιός να το φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια, ότι αυτό το όμορφο νησί  η Σαντορίνη έχει τόσους πολλούς και αξιόλογους ποδηλάτες !
Ποδηλάτες όλων των ηλικιών με χαμόγελο , διάθεση , ποιότητα που κάνουν την έκπληξη στον θαυμάσιο κόσμο της Σαντορίνης .
Ναι ,σήμερα έγινε η αλλαγή στην νοοτροπία του καναπέ! Μικροί -μεγάλοι ακόμα και ο τετράποδος φίλος της ποδηλασίας Μένιος ήταν εκεί.
Η διαδρομή από Καμάρι στα Φηρά άνετη και αρκετά ξεκούραστη για όλους!
Σε λίγο καιρό ποδηλάτες από όλο τον κόσμο θα έρχονται για ποδηλασία στο πανέμορφο νησί μας.
Ο καθαρός αέρας ο μπλε ουρανός και η μοναδική στον κόσμο Καλδέρα κάνουν την διαφορά στην ποδηλασία. Συγχαρητήρια σε όλους!!
Κωνσταντίνος ΝταβαρίνοςΤα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.