Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πατάτες γεμιστές _(by ixnilatis)



Υλικά
Πατάτες ίδιου μεγέθους
Μανιτάρια
Πιπεριές κόκκινες και πράσινες
Φυτική κρέμα γάλακτος
Νηστίσιμο φυτικό κασέρι
Νηστίσιμο φυτικό άσπρο τυρί

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες καλά και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται με ευκολία. Κατόπιν κόβουμε ένα μεγάλο καπάκι από την πατάτα, την αδειάζουμε προσεκτικά και κατόπιν τις τοποθετούμε την καθεμιά ξεωριστά μέσα σε αλουμινόχαρτο και έπειτα όλες μαζί σε ένα ταψάκι. Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια και τα ενώνουμε με τη σάρκα της πατάτας. Τρίβουμε μόνο το
φυτικό κασέρι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να ψηθούν στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.

Υ/Γ:
Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσουν κατά το σερβίρισμα με κέτσαπ και λίγη μουστάρδα. Δοκιμάστε το


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.