Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
Φιλέτο Μπακαλιάρου Σοτέ με Τζίντζερ
Υλικά:
2 φιλέτα μπακαλιάρου (περίπου 200γρ το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (επιλέξτε ελαφριά)
Προετοιμασία:
Ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ.
Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι. Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τοποθετούμε το σε ένα βαθύ πιάτο.
Με ένα κουτάλι απλώνουμε το μείγμα της σόγιας πάνω από τα φιλέτα και σκεπάζουμε με πλαστικό περιτύλιγμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 - 2 ώρες για να απορροφήσει το ψάρι τα αρώματα.
Καθαρίζουμε με ένα κουτάλι ή με τα δάχτυλα μας το περιττό μείγμα σόγιας από τα φιλέτα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε το κάθε φιλέτο μπακαλιάρου σε μέτρια φωτιά για περίπου 3-5 λεπτά την κάθε πλευρά, ή μέχρι να ροδίσει
Σερβίρετε αμέσως από το τηγάνι με βρασμένο ρύζι και σαλάτα.
Τα λάθη....
Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!
Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.