Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τυρόπιτα (χωρίς φύλλο)

Υλικά
  • 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 λίτρο γάλα φρέσκο
  • 4 αυγά
  • 1/2 κιλό τυρί φέτα
  • λίγη μαργαρίνη ή λάδι για το άλειμμα του ταψιού
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Τρίβουμε το τυρί σε χοντρό τρίφτη και το ρίχνουμε σε μεγάλο σκεύος. Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, αναμιγνύουμε με το γάλα και ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο τυρί.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά και προσθέτοντας λίγο πιπέρι και αλάτι.
  3. Βουτυρώνουμε ένα μέτρια ταψί, ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάτο του και βάζουμε το μίγμα.
  4. Ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.