Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Έφυγε ο Γιάννης Αργυρός…

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο οινοπαραγωγός Γιάννης Αργυρός, μια από τις εμβληματικότερες και ταυτόχρονα διακριτικές παρουσίες στο χώρο του ελληνικού κρασιού.
Ο Γιάννης Αργυρός ανέλαβε τις τύχες του κτήματος Αργυρού το 1974. Με σκληρή δουλειά και πολύ κόπο, κατάφερε να κάνει τα κρασιά του ονομαστά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το περιοδικό Wine & Spirits είχε συμπεριλάβει το κτήμα Αργυρού μέσα στα 100 καλύτερα οινοποιεία παγκοσμίως για το 2005 και το 2006.


Συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Η ομάδα του Drinking.gr
Posted 12th December 2011 by

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.