Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Νεογέννητα Κατσικάκια!


Όλοι μας καρτερούμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όμως υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες οι οποίες πέρα από τη αναμενόμενη εορταστική χαρά, καρτερούν με ιδιαίτερη αγωνία και χαρά την αναπαραγωγή των οικόσιτων ζώων και πιο συγκεκριμένα των αιγοπρόβατων τους.

Έτσι πιο κάτω θα δείτε από το αρχείο του "Εμείς και η Κοινωνία μας", πρόσφατο φωτογραφικό υλικό, από νεογέννητα πανέμορφα κατσικάκια και μάλιστα ορισμένα εξ΄ αυτών είναι ολίγων λεπτών, όπως φαίνεται και ο αμνιακός τους σάκος.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.