Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Ένα μήλο με… φλούδα την ημέρα!

Η ουσία ursolic έχει φυσικές ιδιότητες… body building και θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους στη διατήρηση ενός τονισμένου και λεπτού σώματος και στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Οι έρευνες έδειξαν ότι το ursolic ενισχύει την ανάπτυξη των μυών σε ποσοστό έως 15 τοις εκατό και μειώνει το σωματικό λίπος περισσότερο από το μισό. Μειώνει, επίσης, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τη χοληστερόλη και τα επιβλαβή λιπαρά οξέα.
Σύμφωνα με τον καθηγητή του πανεπιστημίου Christopher Adams η συγκεκριμένη ουσία θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους ηλικιωμένους, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με την ατροφία των μυών


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.