Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Η Ολυμπιακή Φλόγα και στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη υποδέχθηκε χθες την Φλόγα των Special Olympics με ιδιαίτερη θερμή υποδοχή. 

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το Δημοτικό Γυμναστήριο Θήρας με προορισμό σε ένα από τους ειδυλλιακούς χώρους της Καλντέρας του νησιού, δηλαδή έξω στο Μητροπολιτικό Ναό της Σαντορίνης, όπου και έγινε ανάλογη τελετή, με την  μουσική παρουσία της συμπατριώτισσάς μας Μαρίζας Κωχ.

Εν συνεχεία έγινε παράλληλη διαδρομή κατά το μήκος της Καλντέρας προς το Φηροστεφάνι, το οποίο βρίσκεται αμέσως πιο πάνω από την πόλη των Φηρών, όπου η Δημοτική μας Αρχή παρέθεσε δεξίωση στα μέλη της Ολυμπιακής αποστολής.

Ακολουθεί ανάλογο φωτογραφικό μας υλικό.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.