Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Πάει, βουλιαξε το πλοίο αυτό; Ή μήπως όχι;!


Πλοίο βουλιάζει
Βουλιάζει αυτό το πλοίο που βλέπουμε στη φωτογραφία;

ΟΧΙ!

Ε και τι κάνει θα μου πείτε;

Είναι το μόνο πλοίο στον κόσμο το οποίο έχει την ιδιότητα, από την κλασσική οριζόντια θέση του, να γυρνάει σε κάθετη!!!

Δεν βουλιάζει, παρά μόνο ένα μέρος του και το υπόλοιπο γίνεται ένας ερευνητικός σταθμός, που μελετάει τα μήκη των κυμάτων, ακουστικά σήματα υποθαλάσσια, τη θερμοκρασία-πυκνότητα του νερού καθώς επίσης λειτουργεί και ως μετεωρολογικός σταθμός!

Ανά πάσα στιγμή, επανέρχεται στη φυσιολογική οριζόντια θέση του και φεύγει, φοβερό!
http://coolweb.gr/apisteuta/ploio-vouliazei.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.