Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήρια στον Διακεκριμένο Ιδιοφυή Επιστήμονα Σαντορινιό Ιατρό κ. Χαράλαμπο Ρούσσο!


Από τον Αρμόδιο Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφερειακής Ενότητας Θήρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ηλία Μάινα, έχουμε την πιο κάτω συγχαρητήρια επιστολή προς τον διακεκριμένο Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών & Δ/ντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" κ. Χαράλαμπο Ρούσσο.

Αξιότιμε κ. Ρούσσο,

    Πριν από τρία χρόνια είχατε τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «Β. Ξανθόπουλος και Στ. Πνευματικός».

Μετά την σημαντική προαναφερόμενη διάκρισή σας, με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε και για την μεγάλη σας τιμητική διάκριση ως καθηγητής της Ιατρικής και Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Χαράλαμπο Ρούσσο, ως νέο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Η προαναφερόμενη ανάδειξη και εκλογή σας εντάσσεται στη χορεία των ιδιαίτερων προσωπικοτήτων όχι μόνο του νησιού μας ή της Χώρας μας, αλλά και γενικότερα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπου συμβάλετε ενεργά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Έρευνας, της Ιστορίας και της Ανθρωπιστικής προσέγγισης, στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

   Σας συγχαίρουμε θερμά για την πιο πάνω βράβευση, η οποία πηγάζει από την πλούσια διαδρομή σας σε επιστημονικές ερευνητικές επιτυχίες και διεθνή βραβεία, χαρίζοντας στην τοπική μας κοινωνία την χαρά και υπερηφάνεια για τον Διακεκριμένο Ιδιοφυή Επιστήμονα Σαντορινιό Ιατρό κ. Χαράλαμπο Ρούσσο, ως ένας από τους Πολυγραφότερους Έλληνες Κλινικούς Επιστήμονες και από τους πλέον Αναγνωρίσιμους στη Διεθνή Βιβλιογραφία.


Με Εκτίμηση
Ο Αρμόδιος Περιφερειακός Σύμβουλος
της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας

ΗΛΙΑΣ ΜΑΙΝΑΣ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.