Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

9 εκ. κάρτες RFID φυλάσσονται στα ΜΑΤ της Καισαριανής !!!!!!!! Μάλλον πλησιάζει η ώρα ...,


Ομιλία στην Βουλή, του κ. Χρυσανθακόπουλου, με θέμα την Κάρτα του Πολίτη. Έξυπνα επιχειρήματα κατά όσων βλέπουν θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα, καταγγελία για 9 εκ. κάρτες RFID που φυλάσσονται στα ΜΑΤ της Καισαριανής, και αναφορά του κόστους στον προϋπολογισμό παρότι δεν έχει ψηφιστεί αντίστοιχος νόμος!.. Γίνονται και αναφορές σε γνωστά γεγονότα, όπως τον hacker στην γερμανία που υπέκλεψε on-air δεδομένα από αντίστοιχη κάρτα... Δείτε το βίντεο από την Βουλή των Ελλήνων.



http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_3190.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.