Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Αυτό το ξέρατε για τη γλώσσα, το σάλιο και τη γεύση;!


γλώσσα και γεύση
Η γλώσσα μας είναι ένας μυς που έχει την ιδιότητα να αναγνωρίζει τη γεύση του γλυκού, πικρού κτλ στο στόμα μας.

Εντάξει, αυτό όλοι το ξέρουμε...


Όμως αυτό που σίγουρα όλοι μας το έχουμε πάθει αλλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, είναι ότι η γλώσσα δεν μπορεί να γευτεί το γλυκό, πικρό, αλμυρό, κλπ, χωρίς το σάλιο!!


Για παράδειγμα, αν η γλώσσα μας είναι στεγνή και βάλουμε λίγο αλάτι πάνω της, τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει και να καταλάβει την αλμυρότητά του.


Θα την καταλάβει την αλμυρότητα μόνο αν υπάρχει σάλιο(έστω και ελάχιστο) επάνω της! 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.