Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Κολύμπι και με συνταγή γιατρού

Κατόπιν αυτού οι γιατροί σας στέλνουν για μπάνιο με… συνταγή, δεδομένου ότι η κίνηση μέσα στο νερό δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις, και συνεπώς ανακουφίζει από τις οδυνηρές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.
Το δε θεραπευτικό όφελος των παραλιακών εξορμήσεων και της κολύμβησης μεγιστοποιείται από τη στυπτική δράση του θαλασσινού νερού στην επιδερμίδα.
Στην ψωρίαση από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι ο ήλιος βοηθά να καθαρίσει το δέρμα από τα χαρακτηριστικά λέπια και να υποχωρήσουν ο κνησμός και ο ερεθισμός.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η με μέτρο και με τις δέουσες προφυλάξεις έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, επιταχύνει την επούλωση του δέρματος, περιορίζει τη φλεγμονή και φρενάρει την ταχύτατη κερατινοποίηση που ευθύνεται για τη δημιουργία των χαρακτηριστικών πλακών.
www.alepouditsa.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.