Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Αιολική μοτοσυκλέτα με ταχύτητα 225 χλμ/ώρα

Μια μοτοσυκλέτα μηδενικών ρύπων που κινείται με αιολική ενέργεια κατασκεύασε η εταιρεία Ecotricity σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Kingston.

H μοτοσυκλέτα με το όνομα Ion Horse θα διαγωνιστεί στην κούρσα TT Isle of Man, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες ηλεκτροκίνητων μηχανών παγκοσμίως.

Ο αγώνας απόστασης 60 περίπου χιλιομέτρων θεωρείται πολύ απαιτητικός για τους αναβάτες, αλλά η Ecotricity εκτιμά πως η αεριωθούμενη μηχανή της είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της διαδρομής.

Η Ion Horse με μέγιστη ταχύτητα 225 χλμ/ώρα διατίθεται στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 170.000 ευρώ.
econews

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.