Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Slim Light Low Level Laser Therapy

To Slim Light Low Level Laser Therapy είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες στην αισθητική και στην ιατρική.


Το Slimlight 6,9 χρησιμοποιεί έναν συνδιασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:

1. Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.

2. Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονόνωντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.

Αποτελέσματα και Θεραπείες  που προσφέρει το ήπιο λέιζερ στους ιστούς:
  • Οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας
  • Επιδερμική σύσφιξη
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας
  • Επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών  μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης .
  • Αντιφλεγμονώδες
  • Αντι-οιδηματώδες
  • Αντι-βακτηριακό
  • Αναλγητικό

Το Slimlight 6,9 εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και, επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:

ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.

ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων .

Το μασάζ με Slimlight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπιέσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με ένα ήπιο λέιζερ για την αποσυμφόριση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών  ινών της κυτταρίτιδας.

1. Σε επιδερμικό επίπεδο, βελτιώνει την εξωκυττάρια διάμεση ρευστότητα, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.

2. Σε επίπεδο αγγείων, διεγείρει την αποστράγγιση τόσο των αγγείων όσο και του λεμφικού συστήματος.

3. Σε επίπεδο ιστών, βοηθά στο σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας ελαστικό δέρμα.

http://bebeautiful-gv.blogspot.com/2011/01/slim-light.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.