Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τι είναι το νανοβιονικό γιλέκο



Από τις πρώτες ημέρες διάθεσής του, μέσω του e-shop της zougla.gr, το νανοβιονικό γιλέκο έγινε δεκτό με τον πιο θερμό τρόπο από τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών, με αποτέλεσμα η εταιρεία που το διαθέτει στην αγορά να αναγκαστεί να αυξήσει κατακόρυφα τον όγκο των ήδη προγραμματισμένων παραγγελιών της.


Η περιέργεια και το ενδιαφέρον έδωσαν σκυτάλη στον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση όσων το δοκίμασαν. Καθημερινά η ηλεκτρονική μας εφημερίδα κατακλύζεται από εκατοντάδες ευχαριστήρια e-mail αλλά και χρήστες που μας επισκέπτονται, για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, η zougla.gr θα αναρτήσει στη σελίδα της βιντεοσκοπημένα μηνύματα πολλών χρηστών του νανοβιονικού γιλέκου.

 Άτομα με χρόνιες παθήσεις, αναπηρίες και ανατομικά προβλήματα μιλάνε με ενθουσιασμό για τα ευεργετικά αποτελέσματα του νανοβιονικού γιλέκου, αφού απαλλάχθηκαν από τους πόνους και διαπίστωσαν εντυπωσιακή βελτίωση της κινητικότητας και της αυτοπεποίθησής τους.

Η επιτυχία του πρώτου προϊόντος που επελέγη για να διατεθεί από το e-shop μας και η ενθουσιώδης υποδοχή του από τους διαδικτυακούς χρήστες αυξάνουν τις ευθύνες μας απέναντί τους, με τη διαβεβαίωση ότι τα νέα προϊόντα νανοβιολογίας -και όχι μόνον- που θα διατεθούν σε λίγο καιρό θα κρύβουν απίστευτες εκπλήξεις.

Πάντοτε, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και την υψηλότερη ποιότητα.

Δείτε όσα δήλωσε ο κος Κώστας Γεωργίου για τα ευεργετικά αποτελέσματα του νανοβιονικού γιλέκου






Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.