Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Θεραπευτικό γιλέκο

Το FIR-TEX είναι ένα εξευγενισμένο ύφασμα στο οποίο χρησιμοποιείται μια εκδοχή των FIR (Άπω υπέρυθρες ακτίνες) υψηλής τεχνολογίας, μιας δοκιμασμένης ασφαλούς μεθόδου φυσικής ιατρικής φροντίδας! Χάρη στους μυστικούς χημικούς τύπους με δεκάδες μεταλλικά οξείδια και ειδικές μεθόδους εφαρμογής, το FIR-TEX δρα ως αντιδραστικό κάτοπτρο ή μαύρο σώμα. Συλλέγει τις θερμικές ακτινοβολίες που εκπέμπει το σώμα και, στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να «επιστρέψει» ενέργεια στον οργανισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως ποτέ άλλοτε. Μια πραγματική επανάσταση!

Το FIR-VEST, που χρησιμοποιεί FIR-TEX, έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με επιστημονικά αποδεδειγμένα πρωτόκολλα (διπλές-τυφλές δοκιμές, εικονικό φάρμακο) και ανεξαρτήτως εάν είστε αθλητικός τύπος, ασθενής ή ακόμα και αθλητής/-τρια (εγκεκριμένο από την WADA), αυτές οι δοκιμές δείχνουν ότι σίγουρα θα απολαύσετε βελτιστοποιημένη ευεξία ή/και απόδοση. Το FIR-TEX δρα εξίσου αποτελεσματικά και στα ζώα.
Επιστημονικές ενδείξεις δείχνουν ότι το FIR-TEX μπορεί να βελτιώσει, μεταξύ άλλων, την ισορροπία, την κινητικότητα και τη συνολική σας απόδοση χάρη στη βελτιωμένη (μικρο)κυκλοφορία, χωρίς φυσικά να περιορίζεται σε αυτή.
Ενεργοποιήστε τις δικές σας ακτίνες ζωής, χρησιμοποιήστε το FIR-TEX
Η τεχνολογία FIR-TEX δρα ως ενεργό κάτοπτρο, συλλέγοντας/λαμβάνοντας τις θερμικές ακτινοβολίες από τη θερμότητα του σώματος. Στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να «επιστρέψει» ενέργεια στον οργανισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς.
Το αίμα στον οργανισμό αποτελείται από δισεκατομμύρια ερυθρά αιμοσφαίρια (ερυθροκύτταρα). Μία μόνο σταγόνα αίματος περιέχει εκατομμύρια ερυθρά αιμοσφαίρια.
Μέσα σε κάθε ερυθρό αιμοσφαίριο βρίσκεται ένα μόριο έντονου κόκκινου χρώματος που ονομάζεται αιμοσφαιρίνη (Hb), το οποίο μεταφέρει και ΠΑΡΕΧΕΙ οξυγόνο (O2) από τους πνεύμονες στους υπόλοιπους ιστούς του οργανισμού, οι οποίοι, με τη σειρά τους, χρησιμοποιούν αυτό το ζωτικό οξυγόνο για τη σωστή λειτουργία τους. Τα μεταβολικά απόβλητα από τα όργανα, τα κύτταρα και τους ιστούς, όπως το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), απομακρύνονται μέσω του ίδιου αίματος και μεταφέρονται ξανά στην καρδιά και τους πνεύμονες για να καθαριστούν.
Ο κύκλος ζωής ενός ερυθρού αιμοσφαιρίου είναι περίπου 120 ημέρες, ενώ κάθε δευτερόλεπτο 2 με 3 εκατομμύρια ερυθρά αιμοσφαίρια αντικαθίστανται από νέα.
Αποδεικνύεται επιστημονικά ότι ορισμένα από τα άτομα που χρησιμοποιούν το FIR-TEX δεν έχουν μόνο μειωμένο αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων μη φυσιολογικού σχήματος (Ποικιλοκυττάρωση), αλλά αυτά τα κύτταρα είναι επίσης καλύτερα διαχωρισμένα και λιγότερο «κολλώδη» (από σάκχαρα/πρωτεΐνες). Κατά συνέπεια, βελτιστοποιείται η παροχή οξυγόνου και η εξάλειψη των απόβλητων αερίων από ολόκληρο τον οργανισμό!
Επιτυγχάνοντας τα παραπάνω, το FIR-TEX βελτιώνει άμεσα το αερόβιο ενεργειακό σύστημα και μειώνει την καταπόνηση της καρδιάς χάρη στην καλύτερη κυκλοφορία. Αυτό, μεταξύ άλλων, εξηγεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει εμφανίσει το FIR-VEST κατά τη διάρκεια ενεργών δοκιμών απόδοσης.
Ένα από τα βασικά και άμεσα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του FIR-TEX είναι, επομένως, ότι μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό σας και να (επαν)ενεργοποιήσει τη ζωτική ενέργεια του οργανισμού σας.
Το FIR-TEX είναι ένα πραγματικά επαναστατικό τεχνολογικό υλικό που βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία, την ισορροπία, την κινητικότητα και ως εκ τούτου τη συνολική απόδοση. (νανοβιονικό γιλέκο κ45)
Σύμφωνα με τον WADA, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-ντόπινγκ, το FIR-TEX μπορεί, προς το παρόν, να χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό αθλητισμό χωρίς να θεωρείται μορφή ντόπινγκ. Τα απαραίτητα έγγραφα είναι διαθέσιμα για τους αθλητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία FIR-TEX σε αγώνες.
Η τεχνολογία βασίζεται στη χρήση Άπω υπέρυθρων ακτινών (FIR) οι οποίες είναι γνωστό ότι, σε διαφορετικές εφαρμογές, έχουν πολλαπλά θετικά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή τους στο ανθρώπινο σώμα όπως ανακούφιση από κάθε μορφή αρθρίτιδας, αύξηση της ελαστικότητας των ιστών κολλαγόνου, ανακούφιση των μυϊκών σπασμών και της ακαμψίας των αρθρώσεων, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονωδών διηθημάτων, οιδημάτων και εξιδρωμάτων, τον έλεγχο βάρους, της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρωσης, της νόσου στεφανιαίας αρτηρίας, του κυκλοφορικού, των ωτορυνολαρυγγολογικών παθήσεων, των δερματικών παθήσεων (συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίτιδας) και όλες τις σχετικές θεραπείες ομορφιάς, και όχι μόνο. Οι εκτεταμένες δοκιμές σε αθλητές, ζώα και ασθενείς τείνουν να δείχνουν ότι το FIR-TEX έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε ορισμένες από την προαναφερθείσες καταστάσεις/σωματικές παθήσεις.

http://www.efhmerides.info/%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%BF/

Δείτε προς το τέλος του βίντεο, στο χρόνο 29:00

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.