Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σχεδιάζοντας τον κήπο μου

Με βάση πιο κριτήριο θα πρέπει να σχεδιάσουμε έναν κήπο

Αν και υπάρχουν πολλά είδη κήπων καλό θα ήταν να σχεδιάσετε τον κήπο σας σύμφωνα με την φύση της γύρω περιοχή σας.

Για παράδειγμα δεν γίνεται να φυτέψουμε έναν φοίνικα στην Κηφισιά και ένα έλατο στην Γλυφάδα ή έναν πλάτανο σε νησιά που δεν έχουν πολύ νερό.

Εκτός από το ότι το κλίμα δεν θα βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξή τους δεν δένουν αρμονικά και με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η αρχιτεκτονική του κάθε σπιτιού. Σε ένα κλασικό παλιό σπίτι καλό θα ήταν ο σχεδιασμό να είναι συμμετρικός , σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι μπορούμε να έχουμε έναν πιο ελεύθερο σχεδιασμό και μπορούμε να φυτέψουμε πιο παραδοσιακά φυτά όπως πεύκα , γεράνια κτλ. ενώ σε ένα σπίτι με μίνιμαλ αρχιτεκτονική θα πρέπει ο κήπος να είναι για παράδειγμα με φυτά διαμορφωμένα , γκαζόν κτλ.


http://fytosymvoules.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.