Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

CNN: H Χώρα της Φολεγάνδρου στα 7 ομορφότερα χωριά της Ευρώπης!!!

Η ομορφιά δεν μπορεί να μένει κρυμμένη για πολύ καιρό, αναφέρει το CNN στο αφιέρωμα για τα 7 ομορφότερα χωριά της Ευρώπης.
Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή, σύμφωνα με το CNN είναι το εξαιρετικό τοπίο και όπως αναφέρει η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Tellaro, Ιταλία

Το χωριό δίπλα στα βράχια με μικροσκοπικούς δρόμους και λιμάνι, προστατεύουν το Tellaro από τα κύματα των τουριστών που κατακλύζουν τα άλλα χωριά της περιοχής του κόλπου των ποιητών που πήρε το όνομά του από τους ποιητές (Lord Byron and D. H. Lawrence) που βρήκαν έμπνευση σε αυτή τη μαγευτική γωνιά της Μεσογείου

Bibury, Αγγλία


Τα χωριουδάκια στους λόφους του Cotswold είναι χτισμένα σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της βορειοδυτικής Αγγλίας. Ένα από τα πιο όμορφα είναι
το Bibury, με τα πέτρινα σπιτάκια του 17ου αιώνα και τις παραδοσιακές στέγες χτισμένα δίπλα στον ποταμό Coln.

Hallstatt, Αυστρία


Το χωριό Hallstatt στην κεντρική Αυστρία είναι χτισμένο ανάμεσα στη λίμνη Hallstätter και τα επιβλητικά βουνά. Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων και εξηγεί τον πλούτο του χωριού που συνέβαλε στο να δημιουργηθούν εντυπωσιακά κτήρια και πλατείες.

Folegandros, Ελλάδα


Στη Σαντορίνη μπορεί κάποιος να θαυμάσει το εξαιρετικό τοπίο, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει κάποιος και στο διπλανό νησί της Φολεγάνδρου. Παρόμοια αρχιτεκτονική, με τα λαμπερά εκκλησάκια με τους μπλε τρούλους χωρίς όμως την πληθώρα των τουριστών που γεμίζουν κάθε καλοκαίρι τα κοσμοπολίτικά νησιά του Αιγαίου.

Colmar, Γαλλία


Η Αλσατία είναι μία περιοχή με έντονες Γαλλικές και Γερμανικές επιρροές. Με διαφορετική αρχιτεκτονική από το γερμανικό Γκόθικ μέχρι το γαλλικό νεομπαρόκ συνυπάρχουν στο κέντρο του χωριού με τα ήσυχα κανάλια και τα ξύλινα σπίτια.

Reine, Νορβηγία


Στο βόρειο αρκτικό κύκλο, το Reine είναι ένα ψαροχώρι στο αρχιπέλαγος του
Lofoten, μία περιοχή με όλα τα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού Νορβηγικού τοπίου. Πολλά από τα παλιά καταλύματα του χωριού έχουν μετατραπεί σε όμορφες εξοχικές κατοικίες.


Telč, Τσεχία


Το μπαρόκ και το αναγεννησιακό στυλ των σπιτιών προσδίδουν μία ξεχωριστή ομορφιά στο χωριό στη βόρεια Moravia. Ένα εντυπωσιακό αναγεννησιακό κάστρο ολοκληρώνει τη μαγεία της περιοχής. 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.