Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης! στις 749 φιάλες από την 46η εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη

846 το μαγικό νούμερο της 46ης εθελοντικής αιμοδοσίας !!!!!
Αποτελέσματα της 46ης εθελοντικής αιμοδοσίας:
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ......... 846
ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ..............97
ΜΟΝΑΔΕΣ ...................749
ΝΕΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ .....108


Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία της Αιμοδοσίας (πανώ, ενημέρωση, γραμματειακή υποστήριξη), ιδιαίτερα όμως όλους όσους προσήλθαν στα αιμοδοτικά κέντρα και αιμοδότησαν, και πολύ περισσότερο τους νέους αιμοδότες.
Ευχαριστίες όμως απευθύνουμε ως Τράπεζα Αίματος και στο κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων για την προσφορά τους και την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Καλή αντάμωση με υγεία τον Μάιο του 2015!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.