Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αποκατάσταση φρεατίων οδικού δικτύου

Συχνά πυκνά παρατηρούμε σε πολυσύχναστους δρόμους να υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα μεταξύ δρόμου και φρεατίων, ένεκα των κακοτεχνιών που γίνονται, με αποτέλεσμα η επικινδυνότητα των διερχομένων να είναι αρκετά μεγάλη, αλλά και οι ανυπολόγιστες ζημιές που υφίστανται τα διερχόμενα οχήματα. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε το πιο κάτω βίντεο, όπου στις περιπτώσεις αυτές υπάρχουν οργανωμένα συνεργεία για την αντικειμενική αποκατάσταση των πραγμάτων.
Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας

Δείτε το βίντεο!Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.