Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης με μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....κάνε ένα παιδί να γελάσει ....ζωγραφίζοντας!!!!!

Υπάρχει μια ωραία και δραστική ομάδα εθελοντών "Ας μη μείνουμε στα λόγια" των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, η οποία προέβη σήμερα 20 Οκτωβρίου 2014 σε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Η ομάδα "Ας μην μείνουμε στα λόγια’’  με την βοήθεια του Δημοτικού Παιδικού  Σταθμού Επισκοπής Γωνιάς του Δήμου Θήρας (Σαντορίνη)  συγκέντρωσε σετάκια ζωγραφικής προκειμένου  να τα μοιράσει στα παιδάκια που δεν πάνε σχολείο φέτος επειδή η κατάσταση υγείας τους δεν τους το επιτρέπει.... 
Στη συνέχεια αυτά εστάλησαν  στις Ογκολογικές Κλινικές
Παίδων της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης και στο Τμήμα Μαγνητικού Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.
 

Οι σημερινές εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια, από την φιλότιμη και ανθρώπινη αυτή προσπάθεια τόσο της Προέδρου του Οργανισμού της Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας του Δήμου Θήρας κ. Ειρήνη Κωχ, από την Γραμματειακή υποστήριξη του Οργανισμού κ. Μπάμπα Θεοδώρα, καθώς και από το προσωπικό  του Παιδικού Σταθμού, τους γονείς και τα παιδιά,   αλλά και την τοπική πρωτεργάτισσα και μέλος της ομάδας κ. Βάλε Κούτουλα πραγματοποίησαν  την Δράση της ομάδας: Ας μην μείνουμε  στα λόγια. 
Ετοίμασαν όλα τα υλικά  ζωγραφικής  που  πρόσφεραν  στις κούτες και με  θετική  σκέψη   και με πολλές  ευχές να έχουν ταχεία ανάρρωση.....!!!!  
 

Τα υλικά που συνέλεξαν είναι: 
Μπλοκ ζωγραφικής – Ακουαρέλες - Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές  – Νερομπογιές, μολύβια – γόμες – ξύστρες – κασετίνες και ότι άλλο σχετικό μπορείτε να σκεφτείτε.
  Η πράξη αυτή, είναι ότι καλύτερο και ωραίο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά, χαρίζοντάς τους, έστω αυτό το ελάχιστο, δηλαδή, ένα αθώο και γλυκό παιδικό χαμόγελο, μέσα από τον σκληρό καθημερινό τους αγώνα!
Είθε η ενέργεια αυτή, να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και σ΄ άλλους ευαίσθητους κοινωνικούς μας κλάδους που τόσο την έχουν ανάγκη....






Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.